Om oss

Selskapet og hva vi kan tilby.

Selskapet

EPO TIPTIG TECHNOLOGY AS er ett nytt produksjonsselskap for spesialsveis innenfor TIPTIG sveising. Selskapet ligger i Arendal. Vi er 3 personer som står bak selskapet med lang internasjonal industrierfaring, Einar R.Solberg Partner,

Per Egil Auestad, Sales – MBA og Oddgeir Nord-Varhaug, CEO Manager 

IWE- sveiseingeniør Einar R. Solberg fremstår som fremste i landet på TIPTIG prosessen. Sammen med partner TIPTIG EUROPA i Tyskland og lokal kompetanse har selskapet som formål å etablere metoden i Scandinavia, for å øke internasjonal konkurranseevne.

EPO-TIPTIG Technology AS sin forretnings ide er å tilby spisskompetanse innen det som kan betraktes som en revolusjonerende sveisemetode.

Hva vi kan tilby

Produksjon for spesialsveis innenfor TIPTIG Prosessen.

Vi anvende våre ressurser og kompetanse for å styrke kundens produktivitet, ved å tilby TIPTIG Hot wire Prosess – Manuelt- Automatisert og Robotisering.

Vi tilby salg og service samarbeid med TIPTIG EUROPE GMBH, Berlin i Tyskland. Vår lidenskap for TIPTIG prosessen og dens sveise teknologi som er utviklet i Krenglbach i Østerrike garanterer vi våre kunder den mest lønnsomme TIG prosess med topp sveise kvalitet. Fordelene som oppnås med TIPTIG er fremragende.

Våre motiverte og høyt kvalifiserte medarbeidere kan jobber sammen med våre kunden for å finne den optimale løsningen for produksjons. Anvendelses områder innen manuelt Automatisert, Orbitalt og Robot systemer. TIPTIG tilbyr løsningen for nærmest alle anvendelser i bare én enkel sveiseprosess!

TIPTIG prosessen kan øke produktiviteten med opp i mot 300 %, i forhold til tradisjonell TIG sveising. Metoden er fortsatt ikke utbredt i Norge pr idag.

Ta kontakt med oss for å høre mer om mulighetene for din bedrift enten det er produksjon eller ønsker hjelp med TIP-sveising metoden for din bedrift.

Interessert?

Ønsker du en uforpliktende samtale eller et møte med oss er det bare å tak kontakt.